informatix.dk

Læge

Familielægerne


Sygehusvej 7 2
8660 Skanderborg
Telefon: 86522440

Læge

Familielægerne
9/30/2015 Føles hverdagen stresset og svær? Sådan undgår du at blive ramt af angst og depression
Engang blev vi slidt ned fysisk. I dag slår vi os mentalt i et stadig mere hektisk arbejdsmarked, der gør mange angste og deprimerede.Opret abonnement på PLUS og læs om hvordan et hektisk arbejdsmarked og karriereræset slider os mentalt ned. Du får desuden en række gode råd om mental sundhed, så du kan forebygge angst og depression.Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.

9/29/2015 Eksperter advarer: Så farligt er dit indeklima for din sundhed
Gasarten radon, skimmelsvamp og støvpartikler giver dårligt indeklima, og det øger risikoen for hjertekarsygdomme, lungesygdomme og kræft. Radon alene er skyld i 300 tilfælde af kræft årligt, men du kan heldigvis gøre meget selv for at forebygge.SMUGKIG I GUIDEN HER- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.http://epaper.infomedia.dk/btp/20150902Det får du i denne PLUS-pakke:

9/28/2015 Chris tester dig: Trives du eller overlever du bare?
Der er stor forskel på at trives og blot komme gennem dagen og at overleve, når det gælder vores sundhed og trivsel. Test her, om du har den optimale balance til at klare de fysiske og mentale udfordringer vores hverdag byder på.SMUGKIG I GUIDEN HER- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.http://epaper.infomedia.dk/btp/20150923 Det får du i denne PLUS-pakke:  

9/28/2015 Chris: Har du overskud i hverdagen?
Læs Chris’ klumme som denne gang sætter fokus på sundhed og trivsel, og vores mentale og fysiske overskud til de udfordringer vores hverdag byder på.

9/25/2015 Lene Hansson: Din tarm er afgørende for din sundhed
Her får du Lene Hanssons ugentlige klumme, samt gratis opskrift og sundhedstips.

9/11/2015 Ekspert: Så sundt er Yoga for krop og sjæl
Når du dyrker yoga, er det ikke kun kroppen, der bliver trænet, den mentale sundhed bliver også styrket. Her kan du læse om, hvordan yoga kan styrke din sundhed og du får gode råd til, at finde den yoga der passer til dig.

9/3/2015 Simple leveråd: Forebyg demens før det er for sent
Med få forandringer i din dagligdag kan du forebygge risikoen for at udvikle demens, der hvert år rammer ca. 15.000 danskere. Her får du 8 simple leveråd til at undgå den frygtede hjernesygdom.SMUGKIG I GUIDEN HER- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.http://epaper.infomedia.dk/btp/20150831 Det får du i denne PLUS-pakke:

7/20/2015 Chris guider: Bliv sundere med de rigtige apps
På amerikansk siger vi ‘if you treasure it, measure it’. Hvis du sætter pris på noget, så mål det. Og det er en god regel, når det gælder din trivsel. Chris MacDonald guider dig på vej til et sundere liv. Han deler blandt andet, hvilke der er hans favorit apps og gadgets.

7/7/2015 Så lidt skal der til: Skær ned på saltet og sænk dit blodtryk
Vi elsker den salte smag, men saltet får blodtrykket til at stige, og det øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Men du kan undgå forhøjet blodtryk ved at skære ned på saltet. Se hvordan og hvor lidt du skal skære ned for at opnå en effekt.Ni ud af ti spiser for meget salt. Fire ud af ti danskere har forhøjet blodtryk, og en væsentlig årsag er netop for meget salt. Salt og sundhed hænger nemlig sammen. Der er derfor god grund til at holde øje med, hvor meget salt du spiser.

7/6/2015 Chris guider: Lev klimavenligt - og bliv sundere på samme tid
Kæmp mod klimaforandringerne, og boost din egen sundhed, lyder anbefalingerne fra sundhedsekspert Chris Macdonald.