informatix.dk

Læge

Familielægerne


Sygehusvej 7 2
8660 Skanderborg
Telefon: 86522440

Læge

Familielægerne
11/22/2015 Derfor behøver du ikke være »supermom«
Det vrimler med tilbud og bøger til gravide og nybagte mødre. Moderskabet er under pres og skal konstant optimeres, mener sociolog. Træningseksperten opfordrer til »alt med måde«.Har du overvejet en »Mama bootcamp«? En ny tilværelse som »Fit-mom«?Måske er det ryggen, der smerter. Eller bækkenbunden, som føles kraftløs og blød som en våd skumsvamp. Aldrig har det været så hårdt at tage trappen op på 3. sal.

11/20/2015 Lene Hansson: Stress modvirker sundhed og en normal vægt
Her får du Lene Hanssons ugentlige klumme, samt gratis opskrift og sundhedstips.

11/3/2015 Ny forskning afslører: Sund kost kan beskytte og helbrede din hjerne
Sygdomme som demens, depression og ADHD afgøres i dine tarme.En sund tarmflora kan redde dig fra en lang række sygdomme. Sådan er budskabet i en ny bog ’Hjernens nye liv’ af den amerikanske neurolog og forfatter David Perlmutter, der har skrevet flere bøger om sammenhængen mellem hjerne og kost.

10/31/2015 Se listen: Så gammel er frugten i supermarkedet
Det ser friskt ud, men dit æble kan være op til 10 måneder gammelt, når du køber det i supermarkedet. Det kan gå ud over næringsværdi og smag, skriver Søndagsavisen, der afslører, hvor gamle en lang række fødevarer kan være.Æbler, pærer og kartofler kan have ligget på lager i næsten et år og have været behandlet med både kemi og meget lave temperaturer for at kunne se friske ud i køledisken.

10/26/2015 Chris: Det er ALDRIG i orden at mobbe
Læs Chris' klumme, som denne gang sætter fokus på mobning og de psykisk varige mén, der kan forfølge én resten af livet, hvis man har været udsat for mobning i eksempelvis barndommen.

9/30/2015 Føles hverdagen stresset og svær? Sådan undgår du at blive ramt af angst og depression
Engang blev vi slidt ned fysisk. I dag slår vi os mentalt i et stadig mere hektisk arbejdsmarked, der gør mange angste og deprimerede.Opret abonnement på PLUS og læs om hvordan et hektisk arbejdsmarked og karriereræset slider os mentalt ned. Du får desuden en række gode råd om mental sundhed, så du kan forebygge angst og depression.Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.

9/29/2015 Eksperter advarer: Så farligt er dit indeklima for din sundhed
Gasarten radon, skimmelsvamp og støvpartikler giver dårligt indeklima, og det øger risikoen for hjertekarsygdomme, lungesygdomme og kræft. Radon alene er skyld i 300 tilfælde af kræft årligt, men du kan heldigvis gøre meget selv for at forebygge.SMUGKIG I GUIDEN HER- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.http://epaper.infomedia.dk/btp/20150902Det får du i denne PLUS-pakke:

9/28/2015 Chris tester dig: Trives du eller overlever du bare?
Der er stor forskel på at trives og blot komme gennem dagen og at overleve, når det gælder vores sundhed og trivsel. Test her, om du har den optimale balance til at klare de fysiske og mentale udfordringer vores hverdag byder på.SMUGKIG I GUIDEN HER- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.http://epaper.infomedia.dk/btp/20150923 Det får du i denne PLUS-pakke:  

9/28/2015 Chris: Har du overskud i hverdagen?
Læs Chris’ klumme som denne gang sætter fokus på sundhed og trivsel, og vores mentale og fysiske overskud til de udfordringer vores hverdag byder på.

9/25/2015 Lene Hansson: Din tarm er afgørende for din sundhed
Her får du Lene Hanssons ugentlige klumme, samt gratis opskrift og sundhedstips.